Afrika

Cruise in Afrika

Wanneer u voor een cruise in Afrika kiest, gaat u een unieke reis met afwisselende landschappen en culturen beleven. U kunt voor een cruise langs de bekende steden in Zuid-Afrika kiezen, zoals Durban en Kaapstad, maar u kunt ook relaxen op het strand van Kaapverdië. Cruises naar Afrika zijn dus heel divers, geen continent is namelijk zo verrassend als Afrika. Wildlife, stranden, woestijnen en steden, Afrika heeft het allemaal.

Tropische eilanden in Afrika

Bij een cruise naar Afrika denken de meeste mensen gelijk aan safari en een van de vele grote steden bezoeken, maar Afrika biedt meer dan dat. Denk bijvoorbeeld eens aan de Seychellen, Maurities, Kaapverdie en Zanzibar. Op deze prachtige eilanden, met lichtblauwe wateren en parelwitte stranden is genieten gegarandeerd. U kunt heerlijk tot rust komen in een hangmat, genieten van de tropische geluiden om u heen en alle zorgen vergeten.

Vaste land van Afrika

Maar ook op het vaste land van Afrika zijn er ontelbaar mooie plekken en steden die u kunt bezoeken. U kunt bijvoorbeeld naar het magische Marokko of het hippe Zuid-Afrika. Afrika heeft veel Westerse invloeden door de tijd van de kolonies, en dit is ook in meerdere steden terug te zien. Wanneer u bijvoorbeeld Kaapstad bezoekt, moet u er niet gek van opkijken wanneer u een Nederlandse naam op een straatbordje ziet, of dat u zonder al te veel moeite het de Zuid-Afrikaanse taal kunt verstaan of lezen. Ga op safari in Tanzania of bekijk het Altasgebergte in Marokko, Afrika is zo mooi dat u niet meer terug naar huis wilt.

Bent u enthousiast geworden voor een cruise naar Afrika? Bekijk per aanbieder hieronder wat er mogelijk is, en plan uw cruise naar Afrika! 

 

Boek nu uw reis naar Afrika via Cruisedirect.nl

Terug naar overzicht