All inclusive cruise

Een all inclusive cruise 

Wilt u ontspannen op een reis waar alles voor u geregeld is? Dan is een all inclusive cruise iets voor u. Tijdens deze all inclusive cruise zijn de maaltijden en het drinken inbegrepen, u hoeft dus niet nog extra te betalen om te eten en te drinken. Vaak zijn er wel een aantal uitzonderingen, zoals specialiteiten restaurants en bepaalde drankjes. U moet dus van te voren goed opletten welke restaurants en welke soort drank bij de prijs inbegrepen zijn, en voor welke restaurants u bijvoorbeeld nog extra moet betalen. Zo komt u aan het eind van uw vakantie niet voor een verrassing te staan.

Waarom een all inclusive cruise?

Wat maakt een cruise nou zo populair? Tijdens een cruise leeft u natuurlijk een paar dagen op een cruiseschip, maar u zult zich vooral niet opgesloten voelen. Aan boord is genoeg entertainment om u elke avond te vermaken, denk bijvoorbeeld aan een casino, bioscoop of een bar. Het aanbod aan entertainment kan verschillen per cruisemaatschappij. Een groot voordeel van een cruise is dat u vaak binnen een relatief korte periode veel plaatsen kunt bezoeken, het cruiseschip meert meestal een paar keer tijdens de cruise aan, wat u genoeg tijd geeft om de desbetreffende stad te bezoeken. De duur van een cruise is ook heel verschillend, zo zijn er relatief korte cruises, maar ook cruisereizen die meerdere weken duren. Het ligt dus aan uw persoonlijke voorkeur voor welke reis en welke duur u kiest. Daarbij maakt een all inclusive cruise alles nog makkelijker, u hoeft nergens meer over na te denken en alleen nog maar te genieten.

Er zijn talloze maatschappijen die cruisevakanties aanbieden, kijk bijvoorbeeld hieronder eens op de website van een van deze aanbieders of er iets bij zit voor u. Een cruisevakantie is voor iedereen een onvergetelijke ervaring!

Boek nu uw cruise op Cruisedirect.nl

Terug naar overzicht