Azië

Een cruise naar Azië

Tijdens een cruise naar Azië zult u veel moois zien waar u ook heen gaat, Azië heeft namelijk veel prachtige bestemmingen. Geniet van de authentieke Oosterse cultuur, tempels en Oosterse gerechten. De Oosterse keuken is namelijk niet voor niets hartstikke populair in Nederland. Bezoek een van de imposante steden als Singapore, Bangkok, Shanghai, New Delhi en Hong Kong. Iedere stad is weer anders, en u zult niet uitgekeken raken. U kunt er voor kiezen om eerst naar Azië te vliegen, en vanuit daar uw cruise reis te starten, maar u kunt ook vanaf Europa starten met uw cruise. Andersom is ook mogelijk, beginnen met een cruise vanuit Europa en dan per vliegtuig vanuit Azië weer terug vliegen. Welke route u ook besluit te kiezen, voor een cruise naar Azië moet u natuurlijk wel een aantal weken vrij plannen.

Prachtige tempels, indrukwekkende steden en parelwitte stranden

Azië is de perfecte bestemming voor zowel een culturele trip als een strandvakantie. U zult versteld staan van de mix van culturen die u tegenkomt tijdens deze reis. Wissel bijvoorbeeld een strandvakantie op Bali af met een bezoek aan verschillende grote steden in Azië. Azië biedt de perfecte mix van beiden. Als u op zoek bent naar schitterende natuur, diverse religies, vele tempels en heerlijk Oosters eten, bent u in Azië op de juiste plek.

Een cruise naar Azië is een echte aanrader voor mensen die houden van een avontuurlijke vakantie met een diversiteit van verschillende kleurrijke culturen en mensen. Bekijk het aanbod per maatschappij hieronder, en kijk wat er allemaal mogelijk is tijdens een cruise naar Azië. Elk Aziatisch land biedt u een nieuwe ervaring, dus waar u ook voor kiest, u gaat altijd een onvergetelijke vakantie tegemoet.

Boek nu uw reis naar Azië via Cruisedirect.nl

Terug naar overzicht