Canarische Eilanden

Een cruise naar de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een groep eilanden in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en bestaat uit bekende eilanden zoals Fuerteventure, Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en La Palma. De Canarische Eilanden horen bij Spanje en hebben twee officiële hoofdsteden: Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas de Gran Canaria. In totaal bestaan de Canarische Eilanden uit 7 grote eilanden en 6 van een kleiner formaat, maar de hiervoor genoemde eilanden zijn ook de bekendste onder de meest toeristen. Doordat er op een relatief kleine afstand verschillende eilanden te vinden zijn, lenen de Canarische Eilanden zich uitstekend voor een cruisevakantie.

Verschillende eilanden bezoeken tijdens een cruise

Vulkanen, lavastranden, bergen, prachtige baaien, palmbomen en een kleurrijk landschap, de Canarische Eilanden hebben ieder een eigen karakter. Ook het klimaat is hier zeer aangenaam, wat deze eilanden tot een ideale vakantiebestemming maakt. De Canarische Eilanden worden daarom ook door veel Nederlanders bezocht en sommige mensen overwinteren hier zelfs. Alle Canarische Eilanden hebben een vulkanische oorsprong, maar daar houdt de gelijkenis ook meestal op. Fuerteventure staat bekend om haar mooie zandstranden, terwijl La Palma vooral gewaardeerd wordt door wandelaars door de rust een de mooie natuur die het eiland biedt. Ieder eiland biedt u dus een unieke ervaring.

Een cruise naar de Canarische Eilanden kan al voor een paar dagen, binnen een 8-daagse cruise heeft u ook al de mogelijkheid om bijvoorbeeld 5 verschillende eilanden te bezoeken. Een nadeel hiervan is wel dat u per eiland maar weinig tijd krijgt om deze te verkennen. Bent u geïnteresseerd geraakt in een cruise langs deze prachtige en unieke eilanden? Klik dan snel op een van de websites hieronder om uw cruise naar de Canarische Eilanden te plannen. De Canarische Eilanden zijn een waar vakantieparadijs!

Boek nu uw cruise naar de Canarische Eilanden via Kras.nl

Terug naar overzicht