Caribbean en Midden-Amerika

Cruise naar de Caribbean en Midden-Amerika

Bij een cruise naar de Caribbean en Midden-Amerika kunt u denken aan verschillende bestemmingen. Zo varen de meest cruisemaatschappijen naar de Bahama's, de Mexicaanse Riviera, Midden-Amerika (o.a. Costa Rica en Guatemala) en het Panamakanaal. Wanneer u voor een cruise naar dit gebied kiest, heeft u nog vele mogelijkheden om uw reis naar uw voorkeur af te stemmen. 

Caribbean

Droomt u ook al weg bij het idee aan de Caribbean? Het Caribisch gebied staat bekend om haar prachtige stranden, maar er is meer dan dat. De Caribbean ligt tussen Noord- en Zuid-Amerika en bevat onder andere deze populaire eilanden: Cuba, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Sint-Maarten en de Antillen. Doordat de Caribbean zoveel verschillende eilanden bevat, biedt het een enorme afwisseling aan soorten bestemmingen. Bezoek bijvoorbeeld overblijfselen van het koloniale verleden in San Juan, Barbados of Curaçao. 

Midden-Amerika

Naast de Caribbean bevat Midden-Amerika meer prachtige plekken die u kunt bezoeken, zoals Mexico, Costa Rica, Nicaragua of Honduras. Het klimaat in Midden-Amerika is ideaal voor een zonnige reis, maar naast op het strand liggen met een cocktail kunt u hier dus ook verschillende landen en steden bezoeken.

De meeste cruisemaatschappijen beschikken over privé-eilandjes in de Caribbean en Midden-Amerika, die alleen voor cruisepassagiers toegankelijk zijn. Hierdoor kunt u altijd gegarandeerd genieten van een middag op het strand en hier wellicht een watersport uitoefenen. De meeste cruises naar het Caraïbisch gebied vertrekken vanuit Miami of Florida, vanuit hier kunt u uw vakantie goed starten. Wilt u op een heerlijke cruise naar dit gebied? Kijk snel hier beneden bij de verschillende cruise aanbieders, welke routes zij aanbieden en bezorg uzelf een onvergetelijke vakantie! 

Boek uw cruise naar Carribean en Midden-Amerika via Zeetours.nl!

Terug naar overzicht