Cruisetravel

Cruisetravel

Cruisetravel heeft het grootste (online) aanbod van cruises, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit 20 verschillende rederijen en meer dan 200 schepen. Omdat zij zelf direct contact hebben met deze rederijen, vindt u bij Cruisetravel altijd het beste aanbod voor u. Daarnaast hebben ze bij Cruisetravel al 30 jaar ervaring, dus u kunt er zeker van zijn dat u professioneel advies krijgt.

Naar welke bestemmingen vaart Cruisetravel?

Cruisetravel vaart wereldwijd, daarom zit er altijd iets voor u bij. U kunt cruisen naar Afrika, Antarctica, Azië, de Bahama's, de Canarische Eilanden, Caribbean en Midden-Amerika, het Middellands zeegebied, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Noord-Europa, Oceanië, het Panamakanaal, West-Europa, Zuid-Amerika en de Zwarte Zee! Zoals u ziet, zitten er een aantal bijzondere bestemmingen tussen die anders moeilijk bereikbaar zijn voor toeristen. Tenslotte kunt u hier ook terecht voor langere cruises, bijvoorbeeld een wereldcruise van 3 maanden of u kunt er voor kiezen om maar een gedeelte van dit traject te boeken.

De cruises via Cruisetravel zijn dus een garantie voor een ongelooflijke vakantie waarin u veel kunt zien en meemaken. U kunt met een gerust hart uw cruise bij Cruisetravel boeken, dankzij hun jarenlange ervaring en het nauwe contact met de vele rederijen. Bij Cruisetravel bent u altijd aan het juiste adres! 

Profiteer van het grootste online aanbod van cruises op Cruisetravel.nl!

Terug naar overzicht