Cruise boeken via Dreamlines

Dreamlines is een online portaal dat sinds 2014 meer dan 30.000 cruisemogelijkheden aanbiedt. Door het grote aanbod aan korte cruises, wereldreizen en transatlantische cruises, is Dreamlines één van de grootste aanbieders van cruises op de Nederlandse markt. Bij Dreamlines kunt u eenvoudig online of telefonisch een boeking plaatsen. Ook kunt u gratis gebruik maken van een cruise consult, zodat u uw droomvakantie beleeft.

Boekingsmogelijkheden bij Dreamlines

Dreamlines biedt cruises aan in 3 categorieën: standaard, premium en luxe cruises. Verschil zit hem met name in de grootte van het schip en de mate van persoonlijke service. Zo zijn de luxe cruises veelal op kleinere schepen en is hier een hoge mate van persoonlijke service. Bij Dreamlines heeft u de keuze uit cruises in 11 verschillende gebieden, namelijk: Noord-Amerika, Caribbean, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Canarische Eilanden, Middellandse Zee, Europa, Noord-Europa, Midden-Oosten, Azië en Australië. Via de website kunt u gemakkelijk uw perfecte cruise vinden door gebruik te maken van de optie uitgebreid zoeken. Of u nu rustig wilt genieten van een cruise-ervaring of plezier wilt beleven met uw hele gezin. De mogelijkheden bij Dreamlines zijn eindeloos.

Voordelig een ultieme ervaring

Kunt u geen keuze maken? Dreamlines heeft regelmatig top aanbiedingen die u een ultieme cruise-ervaring bieden met daarbij ook nog eens een behoorlijke korting. Kijk dus snel naar lopende aanbiedingen en boek een geweldige cruise!

Terug naar overzicht