Groepscruises

Groepscruises

Het aanbod van groepscruises is breed, u kunt alleen op reis gaan met een georganiseerde groepscruise of met een groep mensen tegelijk op een cruise gaan. Wanneer u van plan bent om met een grote groep mensen op eigen initiatief op een cruise te gaan, is het belangrijk om ruim van te voren contact op te nemen met de cruiseaanbieder. Als u zelf boekt bent u vaak gelimiteerd in het aantal hutten dat u naast of in de buurt van elkaar kunt boeken, vraag dus altijd naar de mogelijkheden bij de desbetreffende cruisemaatschappij. Wanneer u met een georganiseerde groepscruise mee gaat krijgt u veel vrijheid aan boord, u bent niet verplicht om elke activiteit met de groep mee te doen. Heeft u de behoefte op om eigen gelegenheid het schip te ontdekken of wilt u iets doen wat afwijkt van het groepsprogramma? Dit is allemaal mogelijk. U hoeft nooit meer alleen te reizen!

Waarom een groepscruise?

Houdt u ervan om te reizen, maar heeft u momenteel niemand om u heen die die hobby deelt en mee wilt op een cruise? Wilt u er weer eens op uit en ontmoet u graag nieuwe mensen? Dan is een groepscruise een goede optie voor u. Een groepscruise biedt u een goede balans tussen groepsactiviteiten en ruimte voor individuele momenten en activiteiten. Bij genoeg aanmeldingen is er ook vaak een gids in het Nederlands aanwezig voor de activiteiten en excursies op het vaste land. Vaak zijn de activiteiten tijdens een groepscruise goedkoper dan wanneer u deze individueel geboekt zou hebben. Daarnaast leert u vaak nieuwe mensen kennen, mensen in alle leeftijden gaan mee op een groepscruise. Misschien leert u wel iemand kennen met wie u de volgende keer weer samen op reis kunt?

Samen reizen is toch veel leuker dan individueel? Kijk bij de aanbieders hieronder wat er mogelijk is qua groepsreizen en boek snel!

 

Boek nu uw cruise via Kras.nl

Terug naar overzicht