Kras

Kras

Bij Kras kunt u, naast stedentrips, busreizen en zonvakanties ook terecht voor een cruisevakantie. Deze reizen bij Kras hebben een 100% vertrekgarantie, zo komt u nooit voor onplezierige verrassingen te staan. Dankzij de jarenlange ervaring en samenwerking met rederijen, bieden ze bij Kras de beste prijs/kwaliteit garantie voor uw cruisevakantie. De vakantie kunt u gemakkelijk en voordelig online boeken, maar als u hulp of advies nodig heeft kunt u altijd contact opnemen met Kras. 

Cruise boeken bij Kras

Bij Kras vindt u elke dag een nieuw aanbod van cruises met bestemmingen wereldwijd. Voor elke wens is er dus wel een ideale cruise te vinden. Wilt u een actieve vakantie of gaat u toch liever voor een luie vakantie? Bij Kras kan het allemaal! Zo kunt u op zeecruises of zelfs op een riviercruise. U kunt onder andere naar Alaska, Azië, de Canarische Eilanden, het Midden-Oosten, Scandinavië of Noord-, Midden- of Zuid-Amerika! Bekijk het gehele aanbod op de website van Kras.

Wilt u op een cruise en vindt u het tijd dat er iets geboekt wordt? Ga dan naar de onderstaande website van Kras en boek hier uw perfecte cruise! Het is gegarandeerd dan u tijdens deze cruise veel zult zien en ultiem zult genieten! Kijk ook eens bij de aanbiedingen en de last minutes en geniet van scherpe prijzen!

Boek uw cruise bij Kras!

Terug naar overzicht