Luxe cruise

Luxe cruises

Bent u een grote fan van luxe en bereid om hiervoor extra geld uit te geven? Biedt een regulier cruise schip niet genoeg luxe volgens u? Dan is een cruisevakantie met een luxe schip dé vakantie voor u! Deze luxe cruise schepen zijn vaak wat kleiner en hebben daardoor een kleinere passagiers capaciteit, om op deze manier een bepaalde intimiteit te creëren. Dat de schepen over het algemeen kleiner zijn, wilt niet zeggen dat er ook minder entertainment te vinden is. Er zijn verschillende (luxe) restaurants, waar u rustig en ontspannen kunt eten. Of laat u bijvoorbeeld verwennen in een spa, of neem plaats in de jacuzzi. Het exacte aanbod verschilt vaak per maatschappij, dus laat u bij een van de aanbieders informeren over de mogelijkheden. 

Geniet van alle luxe

Tijdens een luxe cruise wordt u compleet in de watten gelegd. Uw verwachtingen worden gegarandeerd overtroffen door de sublieme service van het personeel. Op de meeste luxe cruiseschepen kunt u ook gebruik maken van een zwembad (op het dek). Gaat u naar een zonnige bestemming? Dan kunt u op het dek genieten van de zon en het zwembad, terwijl het personeel u van een heerlijk verkoelend drankje voorziet. Ook op uw slaapkamer ontbreekt het u aan niets, vaak heeft u beschikking over een eigen balkon waardoor u een prachtig uitzicht heeft. Doordat het aantal passagiers op een luxe cruise vaak lager ligt dan op een regulier cruiseschip, heeft het personeel alle tijd voor u. U wilt bij thuiskomst niet meer van het luxe cruiseschip af!

Bent u enthousiast geworden over een luxe cruise? De aanbieders hieronder bieden u de meest luxe cruises aan voor een aantrekkelijke prijs. Klik dus snel op een van de links hieronder om te kijken wat er voor u mogelijk is.

Boek uw uitgebreide cruise via Cruisetravel.nl!

Terug naar overzicht