Middellandse Zee

Cruise naar de Middellandse Zee

In de Middellandse Zee liggen verschillende gebieden die u met een cruise kunt bezoeken. De Middellandse Zee ligt tussen Zuid-Europa, West-Azië en Noord-Afrika, en een aantal voorbeelden van landen die hieronder vallen zijn Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije, Israël, Egypte, Tunesië, Marokko en Malta. De zomers in dit mediterrane klimaat is zijn warm en de winters zijn zacht, u kunt hier dus het hele jaar terecht. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om verschillende continenten te bezoeken wanneer u voor een cruise naar de Middellandse Zee kiest. Een Middelandse Zee cruise is meestal al mogelijk vanaf 4 of 5 dagen.

Waar kan ik heen?

Aangezien er veel verschillende landen grenzen aan de Middellandse Zee zijn er veel opties voor u om te bezoeken. In het westelijke deel liggen de zonnige stranden en eilanden, maar zijn er ook diverse steden waar u kunst kunt zien en cultuur kunt snuiven. In het oostelijke deel van de Middellandse zee zijn de invloeden van de Grieken, Moren en Romeinen goed zichtbaar, en vindt u hier eeuwenoude ruïnes, maar ook kathedralen en moskeeën. Geniet van een pizza in Italië, struin door de straatjes van Venetië, drink een Sangria in Spanje of proost met een glaasje Ouzo in Athene! Tijdens een Middellandse Zee cruise is dit allemaal mogelijk. Daarnaast biedt de rijke geschiedenis van dit gebied  u vele bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Hoe een cruise naar de Middellandse Zee eruit ziet, hangt dus helemaal van af van uw eigen voorkeur. Maar een vakantie vol zon, cultuur en prachtige uitzichten is gegarandeerd. Voor welke route kiest u? Kijk op de onderstaande links om te zien wat deze cruiseaanbieders voor u kunnen betekenen.

Boek uw cruise op het vaargebied van de Middellandse Zee via Cruisedirect.nl

Terug naar overzicht