Mini cruise

Mini cruise 

Wilt u eens ervaren hoe het is op een cruise schip? Of heeft u wat minder tijd beschikbaar om een lange cruise reis te doen? Er zijn ook korte cruises beschikbaar, die mini cruises genoemd worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een stad of land binnen Europa bezoeken. Bij een cruise denkt men meestal aan een luxe cruiseschip dat naar verre oorden vaart, maar dit is niet altijd het geval. Met een mini cruise blijft u dichter bij huis.

Voordelen mini cruise

Er zijn verschillende voordelen aan een mini cruise. Vooral voor mensen die nog nooit op een cruise zijn geweest, is dit een goede methode om uit te vinden of een cruise hen bevalt. De kosten zijn natuurlijk ook lager dan die van een cruise die meerdere weken duurt, dus de drempel om op een cruise te gaan is dan veel lager. Zo kunt u beslissen om in plaats van met een vliegtuig, met een cruise schip naar Londen of Newcastle te gaan. Een voordeel is dat de overnachtingen op de boot dan al zijn inbegrepen, en u zelf geen hotel meer hoeft te boeken. 
Zelfs voor een mini cruise is het aantal landen waar u heen kunt gaan gevarieerd, ga bijvoorbeeld shoppen in Engeland, bezoek de boulevard van St. Tropez, slenter over een strand in Spanje of eet een pizza in Italië. Er zijn veel mogelijkheden, u hoeft dus niet lang weg van huis te zijn voor een mooie vakantie.

Dat u minder ver weg reist, betekent natuurlijk niet dat de reis minder mooi is. Veel cruisemaatschappijen bieden mini cruises aan. Combineer een cruise met een bezoek aan een stad en klik op de links hieronder om per aanbieder te kijken welke mini cruise u kunt boeken.

Boek uw cruise via CruiseDirect.nl

Terug naar overzicht