Noord-Amerika

Cruise naar Noord-Amerika

De mogelijkheden van een cruise naar Noord-Amerika zijn onbegrensd. Enkele landen die tot Noord-Amerika behoren zijn: Canada, de Verenigde Staten en Alaska. Alleen al deze drie landen bieden een ongelooflijke diversiteit voor uw cruise, van de prachtige natuur in Canada, walvissen en beren in Alaska spotten tot de bruisende steden in de Verenigde Staten.

Uw mogelijkheden zijn onbegrensd

Kies bijvoorbeeld voor een cruise langs de warme staten in Noord-Amerika. Een van de cruiseroutes loopt bijvoorbeeld langs Los Angeles, Honolulu, en andere plekken op Hawaii. De eilanden van Hawaii hebben allemaal hun eigen karakter en brengen u daarom genoeg afwisseling. Hier kunt u bijvoorbeeld bergbeklimmen, watervallen bekijken, snorkelen, surfen of op een van de vulkanische stranden relaxen. Wist u trouwens dat de hoogste berg ter wereld op Hawaii ligt? De Mauna Kea is een slapende vulkaan op Hawaii en heeft een totale hoogte van 10.203 meter, gemeten vanaf het laagste punt van zijn voet op de bodem op de Grote Oceaan.

Daarnaast kunt u ook voor een cruise kiezen naar het vaste land, in plaats van eilanden. Zo kunt u bijvoorbeeld een van de gigantische steden Boston, Portland, Quebec, San Diego, San Francisco of New York bezoeken. Welke steden u bezoekt tijdens uw cruise hangt af van de route die u kiest. Noord-Amerika is namelijk zo groot, dat het bezoeken van een kleine selectie van steden al een hoop tijd kost.

Een cruise naar Noord-Amerika kan relatief kort zijn (bijvoorbeeld 10 dagen), maar u kunt het ook uitbreiden tot een lange reis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vindt u een aantal links naar aanbieders van cruisevakanties. Noord-Amerika is een bestemming vol variatie! Klik snel verder en boek een cruise naar Noord-Amerika!

Boek nu uw cruise naar Noord-Amerika via Cruisetravel.nl

Terug naar overzicht