Noord-Europa

Cruise naar Noord-Europa

Ook ons eigen continent leent zich perfect voor een cruise. Een cruise naar Noord-Europa brengt u bijvoorbeeld naar een van de volgende landen: Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, het Verenigd Koninkrijk of Zweden. Het merendeel van deze landen staat bekend om haar wonderschone natuur en is daarom ook populair onder de toeristen.

De adembenemende natuur in Noord-Europa

Om van prachtige bergen, rivieren en fjorden te genieten hoeft u niet ver van huis. Noorwegen staat namelijk voor veel mensen bekend als een land met de mooiste fjorden en kliffen die u een ongelooflijk uitzicht bieden. Groenland is een ander hoogtepunt van een cruise door Noord-Europa. Alhoewel Groenland officieel bij het Noord-Amerikaanse continent hoort, hebben veel rederijen Groenland aan de route van Noord-Europa toegevoegd. Het grootste deel van Groenland is bedekt met ijs, hierdoor vindt u hier tal van indrukwekkende gletsjers en ijsbergen. Als u heel veel geluk hebt, kunt u hier zelfs een ijsbeer spotten. 

IJsland is een ander uniek land dat rijk is aan adembenemende natuur, plan een trip naar een van de vele geisers of de Blue Lagoon. Blue Lagoon is een geothermisch bad in het zuidwesten van IJsland met een blauwe kleur wat het een idyllisch uiterlijk geeft. Naast al dit natuurlijk schoon kunt u ook de hoofdstad van IJsland, Reykjavik, bezichtigen. Dit is een moderne stad en de meest westelijke hoofdstad van Europa en telt ongeveer 120.000 bewoners. Hierdoor krijgt u eerder het idee dat u zich in een dorp begeeft dan in een hoofdstad, waardoor u in alle rust kunt genieten van deze mooie stad met uitzicht op de bergen.

Waarom een cruise naar Noord-Europa?

Een voordeel van een cruise naar Noord-Europa is dat veel maatschappijen cruises aanbieden die zelfs in Nederland starten. Nu wordt een cruisevakantie nog aantrekkelijker. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen Noord-Europa? Kijk bij een van de onderstaande maatschappijen welke cruise zij aanbieden in Noord-Europa. De exacte routes en planningen verschillen vaak per maatschappij, dus kijk goed rond en boek!

Boek uw cruise naar Noord-Europa via Zeetours.nl

Terug naar overzicht