Oceanië

Cruise naar Oceanië

Onder het continent Oceanië valt een aantal landen, zoals Nieuw-Zeeland, Australië en Nieuw-Guinea. Ondanks dat het zulke grote landen bevat, is Oceanië het kleinste werelddeel van de wereld. Dit betekent echt niet dat u hier niet genoeg kunt zien. Oceanië is een zeer bijzonder werelddeel dat erg afgelegen ligt, hierdoor waant u zich letterlijk en figuurlijk aan de andere kant van de wereld. Daarnaast biedt ook dit werelddeel een enorme diversiteit aan landschappen, culturen en rituelen. Bezoek een van de 30.000 eilanden in de pacific en ontdek hier de onderwaterwereld.

Buurlanden Australië en Nieuw-Zeeland

Ook al zijn Australië en Nieuw-Zeeland buurlanden, ze zijn erg verschillend. Terwijl u in Australië enkele moderne steden kunt bezoeken, denk bijvoorbeeld aan Brisbane, Sydney en Melbourne, kunt u in Nieuw-Zeeland de ongerepte natuur bezichtigen. Sydney is de oudste stad van Australië en staat vooral bekend om de beroemde Opera House, een bezoek aan deze bezienswaardigheid mag dan uiteraard niet ontbreken. Daarna kunt u relaxen op het bekende stand Bondi Beach. 

Nieuw-Zeeland is weer heel anders dan Australië. Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland qua oppervlakte en hier wonen ongeveer 1,3 miljoen mensen en het is daarmee het dichtstbevolkte stedelijke gebied van Nieuw-Zeeland. Als u dus andere plekken in Nieuw-Zeeland bezoekt, zal het daar veel rustiger aanvoelen. Nieuw-Zeeland wordt door veel mensen gezien als het land met de mooiste natuur op aarde, dus dat moet ook zeker een van de redenen zijn voor u om naar Nieuw-Zeeland te willen. Op dit land kunt u verschillende nationale parken bezoeken, en zijn er ook vele onbewoonde eilanden die bezocht kunnen worden. De bewoners zijn dan ook hartstikke trots op hun unieke flora en fauna, en doen er daarom alles aan om dit zo te behouden.

Wilt u op een cruise aan de andere kant van de wereld? Laat u verrassen door de enorme diversiteit op het kleinste continent ter wereld. Een cruise naar Oceanië wordt gegarandeerd een onvergetelijke reis. Bekijk per aanbieder hieronder door op de bijbehorende banner te klikken wat er voor u mogelijk is.

Boek nu uw cruise naar Oceanië via Zeetours.nl

Terug naar overzicht