Diverse soorten cruises

Er zijn verschillende soorten cruises, het aanbod is zeer gevarieerd. Zo kunt u op een familie-vakantie met uw kinderen op een kindercruise, met een groep vrienden of collega's op een groepscruise, of uw wittebroodsweken spenderen op een huwelijksreis cruise. Ook de duur van een cruise kan afgestemd worden op uw persoonlijk voorkeur, zo kunt u al op een minicruise die enkele dagen duurt, of langer van huis weg zijn tijdens een wereldcruise. Een ding is zeker: tijdens een cruise ziet u wat van de wereld. Hierdoor zijn cruises een onvergetelijke ervaring. 

Van familie-vakantie tot een luxe vakantie

U denkt bij een cruise waarschijnlijk niet gelijk aan kinderen. Toch zijn er speciale kindercruises, waar genoeg entertainment voor de kinderen aan boord is. Maar ook voor volwassenen is er zeker genoeg te beleven. Heeft u wat meer te besteden en houdt u van luxe? Dan is een luxe cruise een goede optie voor u. Deze cruises zijn mogelijk naar verschillende soorten bestemmingen. Krijgt u maar niet genoeg van nieuwe plekken op de wereld bezoeken? Dan moet u zeker eens een wereld cruise ervaren, tijdens deze cruise gaat u bijvoorbeeld naar een diverse werelddelen en ontdekt u hier meerdere landen, steden en plaatsen. Van olifanten spotten in Afrika tot relaxen op het strand op de Canarische eilanden: alles is mogelijk. 

Het specifieke aanbod van cruises en het aanbod aan boord kan verschillen per cruisemaatschappij. HALfansite.nl is in elk geval een goede start van uw cruise. Voor de mooiste cruises kijkt u hieronder op website van een van de aanbieders.  

All inclusive cruise Wilt u ontspannen op een reis waar alles voor u geregeld is? Dan is een all inclusive cruise iets voor u. Tijdens deze all inclusive cruise zijn de maaltijden en het drinken inbegrepen, u hoeft dus niet n... Lees verder Luxe cruise Bent u een grote fan van luxe en bereid om hiervoor extra geld uit te geven? Biedt een regulier cruise schip niet genoeg luxe volgens u? Dan is een cruisevakantie met een luxe schip dé vakantie voor u! Deze luxe cru... Lees verder Kindercruise Wilt u uw kind een unieke ervaring bezorgen? Ga dan eens op een kindercruise, dit is een cruise met een kinderthema. Hierdoor is er genoeg vermaak aan boord voor uw kind(eren). Hier zult uw kind zich niet vervelen, waardo... Lees verder Groepscruises Het aanbod van groepscruises is breed, u kunt alleen op reis gaan met een georganiseerde groepscruise of met een groep mensen tegelijk op een cruise gaan. Wanneer u van plan bent om met een grote groep mensen op eigen ini... Lees verder Huwelijksreis cruise Voor veel mensen is de huwelijksreis een belangrijk moment na een huwelijksvoltrekking, en vaak wordt een reis naar verre en warme oorden gepland. Deze reis moet daarom dus ook tot in de puntjes verzorgd en g... Lees verder Mini cruise Wilt u eens ervaren hoe het is op een cruise schip? Of heeft u wat minder tijd beschikbaar om een lange cruise reis te doen? Er zijn ook korte cruises beschikbaar, die mini cruises genoemd worden. Zo kunt u bijvoorbee... Lees verder Wereld cruise Een wereldreis maken staat bij veel mensen op de wenslijst, maar is hartstikke prijzig. Veel minder vaak hoort men verhalen over een wereld cruise. Maar ook met een cruiseschip kunt u een wereldreis maken en veel va... Lees verder