Wereld cruise

Wereld cruise 

Een wereldreis maken staat bij veel mensen op de wenslijst, maar is hartstikke prijzig. Veel minder vaak hoort men verhalen over een wereld cruise. Maar ook met een cruiseschip kunt u een wereldreis maken en veel van de wereld ontdekken. Tijdens eens wereld cruise kunt u verschillende continenten en landen bezoeken en wordt dus terecht gezien als een “once in a lifetime experience”. Daarnaast kunt u het schip zien als een veilige thuisbasis, waar u genoeg faciliteiten en mogelijkheden heeft om u enkele maanden te vermaken. Tijdens een wereld cruise, die meestal enkele maanden duurt, doet u verschillende steden aan waarin u meestal een hele dag de tijd krijgt om deze te verkennen. 

Wat maakt een wereld cruise zo bijzonder?

Ten eerste is een cruise op zichzelf al erg bijzonder, u verblijft namelijk het grootste deel van de tijd op zee. Daarnaast kan een wereld cruise wel enkele maanden duren, maar gedurende deze maanden blijft het cruise schip grotendeels uw thuisbasis. Dus waar ter wereld u ook zit, u kunt altijd terug naar uw eigen hut. Een ander groot bijkomend voordeel is dat u niet veel zelf hoeft te regelen wanneer u een wereld cruise boekt. De route is compleet voor u uitgestippeld, en wanneer er een overnachting op land plaats vindt, wordt deze voor u geregeld. U hoeft dus zelf alleen te boeken, en daarna heeft u geen zorgen meer. Dit betekent dat u extra kunt genieten van al het moois wat u tegenkomt tijdens de wereld cruise. 

Wilt u eens wat anders, vindt u het niet erg om voor langere tijd van huis weg te zijn en wilt u de wereld ontdekken? Dan is een wereld cruise dé optie voor u. Er zijn verschillende cruisemaatschappijen die wereld cruises aanbieden, en de voorwaarden en exacte routes verschillen per aanbieder. Kijk hieronder welke wereld cruises u via de volgende aanbieders kunt maken. 

Boek uw cruise op Cruisetravel.nl!

Terug naar overzicht