Cruise bestemmingen

Cruises zijn heel populaire geworden de laatste jaren, daardoor is het aantal bestemmingen ook gegroeid. Bijna elke denkbare bestemming kunt u bezoeken tijdens een cruise vakantie. De exacte routes en aanmeerpunten verschillen vaak per aanbieder, maar over het algemeen kunt u overal terecht. Van een safari in Afrika, relaxen op het strand op de Canarische Eilanden, gokken in Las Vegas of een stedentrip binnen Europa, bijna alles is mogelijk. 

Cruises naar alle werelddelen

Wat voor u de ideale cruise is, hangt af van uw voorkeur. Wilt u een riviercruise binnen Europa maken, of zoekt u het liever iets verder van huis op? Geniet van een cruise dichtbij huis, zoals naar Duitsland of Engeland, of zoek warmere oorden op zoals Zuid-Amerika, Azië en de Canarische Eilanden. Gezien het feit dat de landen waar u naar toe kunt erg divers zijn, betekent ook dat de bijbehorende activiteiten op het schip en aan land erg verschillen. Er vertrekken namelijk cruiseschepen naar bestemmingen over de hele wereld:

Wanneer u een bestemming gekozen heeft, wilt dat nog niet zeggen dat u klaar bent met lastige keuzes maken. Per bestemming zijn er namelijk ook nog verschillende routes mogelijk en kunt u kiezen uit verschillende rederijen. Op onze website kunt u zich over de bestemmingen laten informeren, door op een van de banners hieronder te klikken. Per bestemming vindt u dan informatie over het land, en voorbeelden van enkele routes en highlights die mogelijk zijn om te boeken.

Afrika Wanneer u voor een cruise in Afrika kiest, gaat u een unieke reis met afwisselende landschappen en culturen beleven. U kunt voor een cruise langs de bekende steden in Zuid-Afrika kiezen, zoals Durban en Kaapstad, maar ... Lees verder Oceanië Onder het continent Oceanië valt een aantal landen, zoals Nieuw-Zeeland, Australië en Nieuw-Guinea. Ondanks dat het zulke grote landen bevat, is Oceanië het kleinste werelddeel van de wereld. Dit... Lees verder Noord-Europa Ook ons eigen continent leent zich perfect voor een cruise. Een cruise naar Noord-Europa brengt u bijvoorbeeld naar een van de volgende landen: Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, het Verenigd Koninkrijk of... Lees verder Noord-Amerika De mogelijkheden van een cruise naar Noord-Amerika zijn onbegrensd. Enkele landen die tot Noord-Amerika behoren zijn: Canada, de Verenigde Staten en Alaska. Alleen al deze drie landen bieden een ongelooflijke ... Lees verder Middellandse Zee In de Middellandse Zee liggen verschillende gebieden die u met een cruise kunt bezoeken. De Middellandse Zee ligt tussen Zuid-Europa, West-Azië en Noord-Afrika, en een aantal voorbeelden van landen ... Lees verder Caribbean en Midden-Amerika Bij een cruise naar de Caribbean en Midden-Amerika kunt u denken aan verschillende bestemmingen. Zo varen de meest cruisemaatschappijen naar de Bahama's, de Mexicaanse Riviera, Midden-Amer... Lees verder Canarische Eilanden De Canarische Eilanden zijn een groep eilanden in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en bestaat uit bekende eilanden zoals Fuerteventure, Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en La Palma. ... Lees verder Azië Tijdens een cruise naar Azië zult u veel moois zien waar u ook heen gaat, Azië heeft namelijk veel prachtige bestemmingen. Geniet van de authentieke Oosterse cultuur, tempels en Oosterse gerechten. D... Lees verder Antarctica De naam Antarctica is afgeleid van een Grieks woord, dat “tegenover het noorden” betekent. Antarctica ligt dan dus ook rond de Zuidpool. Het is bijna compleet bedekt met ijs en daarom het koudste continent... Lees verder Zuid-Amerika Zuid-Amerika grenst zowel aan de Grote Oceaan en de Atlantische Oceaan. Het grootste land van Zuid-Amerika is Brazilië, maar hiernaast telt Zuid-Amerika nog een aantal grote landen zoals Bolivia, Peru,... Lees verder